top of page

SNIMANJE SA OSJEĆAJEM

DOŽIVTE JEDINSTVENI PRISTUP

K

ao snimatelj vjenčanja u Zagrebu i umjetnik koji preferira dokumentarni pristup, možda se brinete da će vašem filmu nedostajati ljepote i umjetničke note sa vašeg vjenčanja. Ne brinite! Nisam takav tip dokumentarnog snimatelja vjenčanja.

Da, usredotočujem se na hvatanje stvarnosti, ali ne na štetu smisla koji stoji iza trenutka. U svemu što uhvatim biram perspektivu i točnu instancu koja otkriva emociju koja animira vaše iskustvo. To zahtijeva strpljenje i ogromnu vještinu, jer uvijek moram paziti kada će se upravo taj trenutak pojaviti! Ali ne postoji ništa što volim više od toga da vam dam film iskustava koje ćete zauvijek nositi sa sobom. Kao što ćete vidjeti iz mog portfolia, ja ne iskrivljujem stvarnost, već zapravo na filmu bilježim njezino značenje i magiju kako biste uživali kad god želite!


 

POGLEDAJTE MOJE FILMOVE

Aleksandra | Saša

"Ne znamo kako da ti se uopće zahvalimo na ovome, ovo je remek djelo! Toliko divno! Sada možemo i službeno potvrditi da nisi samo odlicna osoba vec i odlican snimatelj! Nismo mogli izabrati boljeg snimatelja da nam stvori uspomenu za cijeli život!"

00:00 / 01:40

Jelena | Dino

"DRAGI DARKO! Cijela je obitelj odusevljena! Znaci cim sam dobila tvoju poruku bacila sam sve sto sam radila i isli smo odmah gledati.
Ovo je predivno, ne znam sta da ti kazem, i plakali smo i smijali smo se, ma ne znam… Sve smo ponovno prozivjeli, jos na n-tu potenciju"

00:00 / 01:50
bottom of page